Bamboo

Intu´tieve Coaching & Energiemanagement

 

 

Energiemanagement & Intu´tieve Ontwikkeling

chakras.gifOveral waar mensen samenkomen en werken wordt energie uitgewisseld, veelal op onbewust niveau. Omdat niet iedereen hier even handig mee om weet te gaan, kan het gemakkelijk gebeuren dat je teveel van jezelf weggeeft (en je jezelf daarom 'leeg' voelt wanneer je een bepaald persoon hebt ontmoet) of onbedoeld iets van iemand meeneemt (bijv. een bepaalde stemming of gemoedstoestand).

Energiemanagement geeft de mogelijkheden te leren beter met je eigen energie en die van anderen om te gaan en zo beter en makkelijker bij jezelf te blijven.

Ik bied energiemanagement aan in losse consulten in de vorm van healingen (een soort van energetische massage en schoonmaken van je energiesysteem) en readingen waarbij ik lees hoe jij jezelf energetisch manifesteert en je van daaruit inzicht kan geven in jezelf en hoe je staat ten opzichte van de wereld om je heen.
Readingen kunnen ook worden gegeven in de vorm van een bedrijfsreading (hoe sta ik ten opzichte van mijn bedrijf of werk) of een relatiereading.

Ook kun je kortere of langere trajecten volgen waarin ik je op energetisch gebied kan leren wat je allemaal zelf kunt doen en waarin je tevens je intu´tie verder leert ontwikkelen. Duur en inhoud stellen we samen vast aan de hand van jouw eigen wensen.

Hoe gaat een healing of reading in zijn werk?

Bij een healing of reading zit je rustig en ontspannen in een stoel en kom je eerst rustig aan door middel van een korte ontspannings- of ademhalingsoefening.

Bij een healing bespreken we eerst kort wat je wilt, en of je specifieke klachten of spanningen hebt. Vervolgens blijf je rustig zitten terwijl ik mij afstem op jouw energie en met mijn handen overbodige of vervuilde energie verwijder uit de ruimte om je heen (je aura), en op deze wijze ook de energie in jouw lichaam (weer) laat stromen en eventuele blokkades kan opruimen. Hierna vul ik je ruimte weer op met je eigen sprankelende energie.

Bij een reading zitten wij tegenover elkaar en nadat je hebt aangegeven waarover je graag een reading wilt hebben stem ik mij weer af op jouw energie. Vanuit mijn intu´tie "lees" ik deze dan en vertel je, vaak in de vorm van een symbool, wat ik zie over jou, over jouw plaats in de wereld en je omgeving, eventuele blokkades of overtuigingen die er spelen, en welke tendensen er eventueel kunnen worden waargenomen. Na afloop is er dan  gelegenheid het een en ander door te spreken en kan ik vragen die bij je zijn opgekomen beantwoorden, en eventueel nog verder inzoomen op bepaalde aspecten die ik heb gelezen.