Bamboo

Intu´tieve Coaching & Energiemanagement

 

 

eric2.jpgMijn naam is Eric Zaat (1959) en ik ben meer dan 30 jaar werkzaam als IT-specialist en consultant bij overheid en bedrijfsleven, en sinds eind 2007 als coach/counsellor. Door persoonlijke omstandigheden realiseerde ik mij eind jaren '90 dat er meer is tussen hemel en aarde en met dit besef ontstond bij mij de wens mij verder persoonlijk te ontwikkelen.
Mijn hierdoor veranderende interesses en kijk op het leven leidde ook tot een steeds grotere verschuiving in de aard mijn werkzaamheden met steeds meer nadruk op de "mens-tot-mens" aspecten (coachend leidinggeven, consultancy, geven van trainingen, begeleiden van personeel bij veranderingen, etc). Dit alles resulteerde uiteindelijk in mijn wens ook anderen te mogen begeleiden in hun persoonlijke veranderingsproces.

In onze Duopraktijk werk ik als gecertificeerd intu´tief coach/counsellor, healer en Bach Bloesem Remedies consulent, en richt ik mij erop om samen met jou je situatie weer duidelijk te krijgen zodat je zelf weer in staat bent om vol zelfvertrouwen de volgende stappen op je levenspad te zetten.

Ik sta ingeschreven als coach/counsellor bij de Intu´tieve Coaching Circle van opleidingsinsituut IMC Mensontwikkeling en ben aangesloten als Associate Coach bij de NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk geef ik samen met mijn partner ook cursussen meditatie voor beginners en meer gevorderden, alsmede dag- en weekendretraites ( www.mediteren-in-eenvoud.org ).

Opleidingen en trainingen

Momenteel volg ik de uitgebreide readingopleiding bij Soare in Den Haag.

Afgeronde opleidingen en trainingen:

  • Hoofdopleiding Intu´tief Coachen bij IMC Mensontwikkeling.
  • Masterclass Intu´tief Coachen - Voice Dialog met Robert Stamboliev.
  • Masterclass Intu´tief Coachen - Systemische Opstellingen met Pieter van Loon.
  • Basisopleiding Intu´tieve Ontwikkeling bij Soare (Den Haag).
  • Eenjarige Healing opleiding bij Soare (Den Haag).
  • Bach Bloesem Remedies consulent via TS Products (importeur Bach Bloesem Remedies).
  • Basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeswijze (2009) bij Qing-Bai.

IMC Mensontwikkeling is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en hun opleidingen voldoen aan de door de Orde opgestelde kwaliteitscriteria.

De beroepsopleidingen van de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai zijn erkend door de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) en ZHONG (Nederlandse Vereniging voor Traditioneel Chinese Geneeskunde).

De opleidingen bij Soare zijn gebaseerd op het werk van Linda Keen. Soare heeft een samenwerkingsverband met en biedt dezelfde opleidingen aan als het CICO in Utrecht.

De Bach Bloesem opleiding is erkend door de Dr. Edward Bach Foundation.

Gedragscode

In mijn werkzaamheden als coach en consulent onderschrijf ik en houd ik mij aan de ethische gedragscode zoals is opgesteld door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

 
Powered by Etomite CMS.